Maak indruk en laat een Spaanse waaier bedrukken

De zomer komt er weer aan en bovenal het festivalseizoen. In de zomermaanden zijn waaiers altijd al een gewild product geweest. Vooral de afgelopen jaren is er echter een gigantische groei te vinden in de verkoop van de waaiers. Dit komt doordat de zomers warmer worden en de festivals groter. Een waaier wordt namelijk op festivals altijd met grote getalen verkocht en dat is begrijpelijk. Bezoekers van een festival willen toch een herinneren kopen aan dit evenement en wat is er dan beter dan een waaier. Maar met welke bedrukte waaier maakt u nou indruk?
 

De Spaanse waaier

Waaiers zijn er in vele verschillende soorten en maten. Wij zijn ons hier van bewust. Om dan toch een unieke en speciale waaier voor u te laten bedrukken zijn we een samenwerking gestart met een drukkerij in Spanje. In Spanje zijn ze gespecialiseerd in het bedrukken van waaiers. Hoe een bedrukte waaier uit Spanje er ongeveer uit komt te zien ligt dan helemaal aan u. Om een voorbeeld te geven van de waaiers met opdruk op het doek kunt u naar de afbeelding van Coca-Cola hieronder kijken. Wilt u meer weten over het bedrukken van een Spaanse waaiers? Bekijk dan welke soorten Spaanse waaiers u kunt bedrukken.

Spaanse waaiers bedrukken

De Spaanse waaiers bedrukken

Hoe werkt de procedure van een bedrukte Spaanse waaier? In tegenstelling tot een normale waaier, die in Nederland geproduceerd wordt, kunt u bij de Spaanse waaier genieten van echte expertise en liefde voor de waaier. Een Spaanse waaier kunt u full colour laten bedrukken waardoor u uit alle kleuren van de regenboog kunt kiezen. Tevens wordt uw bedrukking bij de waaier op het doek bedrukt. Hierdoor heeft u veel ruimte voor een geheel eigen boodschap of uw logo. Hier zit een verschil met onze Nederlandse waaiers waar er alleen op de stokje bedrukt wordt.  De Spaanse waaier met opdruk op het doek heeft hierdoor een unieke uitstraling.

Spaanse waaier bedrukken

Levering van de Spaanse waaier

Doordat de bedrukte Spaanse waaier helemaal uit Spanje moet komen moet u rekening houden met een langere levertijd. De waaiers worden bedrukt in Spanje en daarna aan uw adres geleverd. Dit proces neemt tijd in beslag, voornamelijk doordat de waaier op het doek bedrukt word. U zult daarom bijtijds uw aanvraag naar de Spaanse waaier moeten doen. Mocht u over 4 weken een festival of evenement organiseren dan moet u nu de Spaanse waaier laten bedrukken want anders bent u te laat.

waaiers bedrukken

Contactgegevens waaiers123.nl

Mocht u enige vragen en/of opmerking hebben betreffende de Spaanse waaiers of de normale waaiers. Schroom dan niet om ons te bellen of te mailen:
Tel: 036-6956000
Mail: sales@zintuig.nl

 

 

18-02-2016 door