Tussen kerst en nieuwjaar zijn wij beperkt bereikbaar. Lopende orders worden normaal geleverd. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Top drie leukste handwaaiers

Op deze pagina hebben we getracht de drie leukste handwaaiers weer te geven. We hebben hierbij gekeken op de webshops van twee grote bedrijven die in relatiegeschenken en promotiemateriaal handelen: Giftsdirect.nl en Attentie.nl. Beide hebben ze een divers aanbod waaiers die bedrukt kunnen worden met een eigen ontwerp. Benieuwd naar de top drie? Lees dan gauw verder en bekijk de top drie.

#3 Duurzame waaier

Tegenwoordig kun je er bijna niet meer omheen, de wereld veranderen en het klimaat wordt steeds warmer. De overheid komt al met verhogingen in prijzen en strenge eisen op gebied van duurzaamheid. Maar begin bij iets simpels zoals een waaier al bij je zelf en kies voor een duurzame waaier van Giftsdirect.nl. Deze waaier van hout en kurk is gemaakt van duurzame materialen. Zo maak je je niet alleen blij met een koud briesje van de waaier maar draag je ook nog eens een steentje bij aan een betere wereld.

#2 Breeze opvouwbare handwaaier

Bij een handwaaier denk je vaak aan de ‘traditionele’ halve maan handwaaiers. Toch heeft Attentie.nl ook leuke andere handwaaiers waaronder de Breeze opvouwbare handwaaier. Deze handwaaier is verkrijgbaar in diverse kleuren zoals oranje, zwart, blauw, rood, wit en groen. Doordat het een leuker design handwaaier is kun je goed gebruiken bij festivals of andere evenementen. Je kan wel genieten van een koud briesje en het staat ook nog eens goed. Bedrukken is ook mogelijk!

#1 Dé ideale handwaaier

Voor ons de onbetwiste nummer 1 van de top drie leukste waaiers: Waaier Tela. De prijs van de plastic ribben en polyesterweefsel handwaaier is namelijk heel goedkoop. Al vanaf €0,41,- kun je deze waaier bedrukken naar eigen wens bij Attentie.nl. Je bepaalt zelf welk logo of tekst je wilt bedrukken. Tevens is de waaier in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zoals geel, rood, paars, roze, blauw, zwart, wit, groen, roze en oranje. Wat ons betreft perfect promotiemateriaal en om weg te geven als relatiegeschenk.

03-06-2021