• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bedrukt op de houder
Bedrukt op de houder

Een waaier bedrukt op de houder?

Hieronder vind je een aanbod aan Spaanse waaiers die op de houder bedrukt kunnen worden. Een Spaanse waaier is een leuk en onmisbaar geschenk voor in de zomermaanden. Wil je weten hoe de bedrukking op de waaier komt te staan? Stuur ons je logo en wij maken gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kun je je logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons je wens.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Waaiers bedrukken op houder

Vind je Spaanse waaiers leuk, maar heb je snel gepersonaliseerde waaiers nodig? Dat kan bij waaiers123.nl. We bieden ook een assortiment waaiers aan die we snel kunnen bedrukken en leveren, omdat ze al in Nederland op voorraad zijn. We hoeven alleen nog maar de waaiers te bedrukken. Deze bedrukte waaiers kunnen binnen anderhalve week al bij jou geleverd worden.

Het bedrukken van de snel geleverde waaier

De snel geleverde waaier wordt in Nederland bedrukt, maar op een andere manier dan onze Spaanse waaiers. Het proces van bedrukken op het doek van de waaier neemt veel tijd in beslag, dus bij de Nederlandse waaiers bedrukken we alleen de houder. De bedrukking van jouw bedrijf komt op de houder van de waaier te staan, die het doek op zijn plaats houdt. Deze sticks bieden genoeg ruimte voor jouw tekst of logo. Hierdoor heb je een waaier met jouw bedrijfsnaam die snel geleverd kan worden.

Tampondruk techniek

De bedrukking op de sticks wordt aangebracht door middel van tampondruk. Zorg ervoor dat je een kleur waaier kiest die past bij je logo of tekst. Met deze techniek kunnen we jouw bedrukte waaiers binnen 10 werkdagen leveren, wat een groot verschil maakt ten opzichte van de Spaanse waaiers.

Uitstekende klantenservice bij waaiers123.nl

Bij waaiers123.nl geloven we in uitstekende klantenservice. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste waaier, het ontwerpen van de perfecte bedrukking, of het beantwoorden van al je vragen. We begeleiden je graag bij het volledige proces, van het selecteren van het product tot het ontvangen van de levering. Met onze jarenlange ervaring kun je op ons vertrouwen voor kwalitatieve producten en een prettige klantbeleving.

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via sales@zintuig.nl of +31(0)35-6956000.