• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bedrukt op de houder
Bedrukt op de houder

Een waaier bedrukt op de houder?

Hieronder vindt u een aanbod aan Spaanse waaiers die op de houder bedrukt kunnen worden. Een spaanse waaier is een leuk en onmisbaar geschenk voor in de zomermaanden. Wilt u weten hoe de bedrukking op de waiier komt? Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Waaiers bedrukken op houder

U vind het allemaal wel leuk en aardig die Spaanse waaiers maar u heeft gewoon snel gepersonaliseerde waaiers nodig? Ook dit kan bij waaiers123.nl. Wij bieden u ook een assortiment van waaiers aan die we snel kunnen bedrukken en leveren. Dit komt omdat de waaiers dan al in Nederland aanwezig zijn en u hierdoor sneller van dienst kunnen zijn. We hoeven dan alleen de waaiers te bedrukken. Deze bedrukte waaiers kunnen in anderhalf week al bij u geleverd worden.


Het bedrukken van de snel geleverde waaier

De snel geleverde waaier wordt bedrukt in Nederland. Het gebeurd ook op een hele andere manier dan onze Spaanse waaiers. Het proces van het bedrukken op het doek van de waaier neemt veel tijd in beslag. Daarom hebben we ervoor gekozen om dat bij de Nederlandse waaiers niet te doen. U kunt bij ons eerst kiezen uit een paar standaard waaiers. De bedrukking van uw bedrijf zal dan op de houder van de waaier komen te staan. De houders zorgen ervoor dat het doek van de waaier op zijn plek blijft en zitten aan de zijkanten van de waaier. Op deze sticks is er dan nog ruimte voor uw tekst of logo. Hierdoor heeft u een waaier waar uw bedrijf op te zien is en hij is sneller geleverd. De bedrukking op de sticks wordt aangebracht door middel van tampondruk. Wanneer u de waaiers wil laten bedrukken moet u er dus rekening mee houden voor welke kleur waaier u kiest. Dit in verband met de kleur van uw logo of tekst. U kunt de bedrukte waaiers binnen 10 werkdagen verwachten en dat is een groot verschil met de Spaanse waaier.