• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bedrukt op het doek
Bedrukt op het doek

Waaiers bedrukken op het doek?

Hieronder vind je een aanbod aan Spaanse waaiers. Deze waaiers zijn bijzonder omdat ze op het doek van de waaier bedrukt kunnen worden. Hiermee heb je zeker een uniek en leuk geschenk voor je relaties in handen. Wil je van tevoren zien hoe jouw logo op de waaier komt te staan? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Spaanse waaiers bedrukken

Wil je waaiers laten bedrukken maar ook kwaliteit in huis halen? Probeer dan onze Spaanse waaiers. Bij waaiers123.nl helpen we je graag bij het bedrukken van je waaiers. De bedrukte Spaanse waaiers zijn van zeer goede kwaliteit en worden speciaal voor jou gemaakt. Als je een mooi reclameartikel voor in de zomer wilt bestellen, kies dan voor de Spaanse waaiers bij waaiers123.nl.

Het bedrukken van jouw Spaanse waaier

De Spaanse waaiers zijn een prachtig product en van goede kwaliteit, omdat ze echt in Spanje worden geproduceerd. Het productieproces van jouw bedrukte Spaanse waaier verloopt bij waaiers123.nl als volgt:

Kies je waaier

Zoek op onze website de Spaanse waaier uit die je wilt hebben.

Geef je bedrukking door

Neem contact op met waaiers123.nl en geef aan welke bedrukking je op de waaier wilt hebben. Bij ons kun je elk detail van de Spaanse waaier zelf kiezen:

Kleur van het handvat: Kies een kleur die past bij de tekst of het logo op het doek.

Tekst of logo op het doek: Geef aan welke tekst of welk logo je op het doek wilt hebben.

Mogelijkheden bespreken

Wij laten je weten of jouw gewenste ontwerp mogelijk is. Als dit niet het geval is, geven wij je alternatieven die zeker helpen.

Ontvang een sample

We sturen je een digitale sample van het eindresultaat per e-mail.

Goedkeuring van het ontwerp

Keur de bedrukking op de Spaanse waaier goed of af. Dit proces herhalen we totdat je tevreden bent.

Productie

Na jouw goedkeuring laten wij de Spaanse waaiers produceren bij onze Spaanse fabrikant.

Levering

De fabrikant stuurt de bedrukte Spaanse waaiers direct naar jou.

Het gehele proces duurt ongeveer 3 tot 5 weken, omdat de waaiers in Spanje worden geproduceerd. Zo ben je verzekerd van originele en kwalitatief hoogwaardige Spaanse waaiers.

Uitstekende klantenservice bij waaiers123.nl

Bij waaiers123.nl geloven we in uitstekende klantenservice. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste waaier, het ontwerpen van de perfecte bedrukking, of het beantwoorden van al je vragen. We begeleiden je graag bij het volledige proces, van het selecteren van het product tot het ontvangen van de levering. Met onze jarenlange ervaring kun je op ons vertrouwen voor kwalitatieve producten en een prettige klantbeleving.

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via sales@zintuig.nl of +31(0)35-6956000.