• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bedrukt op het doek
Bedrukt op het doek

Waaiers bedrukken op het doek?

Hieronder vindt u een aanbod aan Spaanse waaiers. Deze waaiers zijn vooral bijzonder omdat zij op het doek van de waaier bedrukt kunnen worden. Hiermee heeft u zeker een uniek en leuk geschenk voor uw relaties in handen. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Spaanse waaiers bedrukken

U wilt waaiers laten bedrukken maar wel een beetje kwaliteit waaiers willen kopen? Probeer dan onze Spaanse waaiers te laten bedrukken. Bij waaiers123.nl helpen wij u graag bij de bedrukking van uw waaiers. De bedrukte Spaanse waaiers zijn van zeer goede kwaliteit en worden speciaal voor u gemaakt. Als u een mooi reclameartikel voor in de zomer wilt bestellen. Kies dan voor de Spaanse waaiers bij waaiers123.nl.

Het bedrukken van uw Spaanse waaier

Spaanse waaiers zijn een zeer mooi product en van goede kwaliteit. Wij kunnen u een goede kwaliteit garanderen omdat wij de Spaanse waaier ook werkelijk in Spanje laten produceren. Bij waaiers123.nl loopt het productieproces van uw bedrukte Spaanse waaiers als volgt:
•    U zoekt op onze website welke Spaanse waaier U graag wilt hebben.
•    Hierna komt u in contact met waaiers123.nl en geeft U aan welke bedrukking u hierop wilt hebben. Bij waaiers123.nl kunt u elk detail van de Spaanse waaier geheel zelf uitkiezen. Dit gaat als volgt:
1.    U kiest allereerst de kleur van het handvat waar het doek op bedrukt wordt. (Hier moet u al rekening houden met de tekst of logo op het doek zelf)
2.    Vervolgens geeft u aan welke tekst of logo u op het doek wilt hebben.
3.    Als laatste zullen wij van waaiers123.nl aangeven of dit mogelijk is. Wanneer dit niet mogelijk is zullen wij u alternatieven geven die u zeker weten zullen helpen.
•    Na dit gehele proces zullen wij u een sample laten zien van het resultaat. Deze sample zullen wij in de vorm van een afbeelding sturen naar uw mail.
•    U keurt vervolgens de bedrukking op de Spaanse waaier goed of af (dit proces zal zich herhalen tot u tevreden bent).
•    Na uw goedkeuring zullen wij de Spaanse waaiers gaan bedrukken (Dit doen wij door uw wens aan te geven bij onze Spaanse fabrikant).
•    Hierna zal de fabrikant de bedrukte Spaanse waaiers direct naar u toe sturen.
Dit gehele proces zal ongeveer 3 tot 5 weken duren. Dit komt doordat de waaiers in Spanje worden geproduceerd zodat u zeer originele Spaanse waaiers ontvangt. De kwaliteit waaiers in Spanje zijn toch beduidend beter dan in Nederland.